Persbericht | Be winter-ready met Beauty Kitchen

 Ik kreeg over laatst erg leuke persberichten en ik kreeg toen het idee om deze te gaan delen op mijn blog. Beauty Kitchen sprak me erg aan omdat het 100% natuurlijke ingrediënten bevat. Dat trok ook gelijk mijn aandacht. Ik ga vandaag jullie meer uitleg geven over deze producten. Ik ben alvast al erg benieuwd! 

 Beauty Kitchen Wonder Balm Trio - €12,99

Niet zomaar een lippenbalsem! De Wonder Balms van Beauty Kitchen zorgen voor kusbare lippen, óók tijdens koude dagen. Door de 100% natuurlijke ingrediënten kun je de balms zo vaak gebruiken als je wilt. De lippen worden optimaal gevoed, zodat ze zacht en gehydrateerd aanvoelen. Het trio is verpakt in een handzaam klikdoosje en bestaat uit drie verschillende smaken: cocoa butter/citrus, cocoa butter/mint en cocoa butter/sweet cinnamon. Kiezen was nog nooit zo leuk!

Beauty Kitchen Inspire Me Body Soufflé - €19,99

De Body Soufflé uit de Inspire Me-lijn is een zijdezachte, hydraterende soufflé. Deze Body Soufflé helpt de droge huid te herstellen, verstevigen en verzachten door de werkzame combinatie van shea butter, grapefruit, citroengras en pure oliën als groene munt, venkel, basilicum en Abyssinian oil. Voor het beste resultaat masseer je de soufflé zachtjes met ronddraaiende bewegingen in de huid. Een heerlijk verzorgende verwennerij voor de aan de kou blootgestelde huid.

Je huid in de winter verzorgen is heel erg belangrijk. Want je huid kan makkelijker uitdrogen en met een lekkere lipbalm en een goede body soufflé kan je je huid en lippen al goed beschermen tegen de kwade koude. Ik besteed ook elke winter daar meer aandacht aan. En jij, besteed jij daar zoveel aandacht aan? Wat gebruik jij? 

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Ik ben terug!

Jeffree Star Birthday Suit lipstick

Carli Bybel palette